Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgörelse

Avsmaksblickar tömmer mig på kraft.
Dofterna förföljer mig, de onda.

\"Så du lämnar mig också nu!\"

Det doftar avgaser, avsmaker.

Äcklad av din förgångna kropp,
dina vätskor, dina ord.

Jag vet att du ser mig som en del av dig,
men jag måste lämna dig nu,
och du kan inte hindra mig.

Jag älskade dig, men du svek.

Och för det kommer jag alltid att hata dig.




Fri vers av Daybreaker
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-07-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker