Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnkocken


Jag tar lite kärlek som jag blandar ner tillsammans med lite hat
Jag rör om i grytan ordentligt
När det har blivit lagom varmt och starkt serverar jag det tillsammans med lite grönsaker lite snyggt på ett fat
så att det ser riktigt skapligt aptitligt ut
Middagen är serverad
Hoppas nu att min älskling ska tycka om min mat
Jag har lagt ner både mitt hjärta och själ i den tillsammans
med en smula smärta
Kan knappast bli mycket godare än så

Ken Cassel
10/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-10 13:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Det måste hon bara
älska
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel