Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Topp för glädje eller på halv stång för sorg

Jag hissar flaggan på topp för glädje
eller på halv stång för sorg
Och jag hissar alltid flaggan mitt på stadens stora torg så att alla kan se den
Få dom att minnas
Vad är det för dag idag
Är det idag som kungen fyller år eller är det idag för några år sedan som Fadime vart mördad av sin pappa
Mördad av hedersrelaterat våld
Brutalt mördad hemma på sitt eget golv

Jag hissar flaggan
topp för glädje eller på halv stång för sorg

Ken Cassel
10/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 14:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tack för en reagerande dikt
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel