Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har för tillfället inget bröst att luta mig emot


Med tonerna ifrån en magisk gitarr och med en sångare med en underbar röst följer jag med i takterna
Takterna som ger mig tröst
Har för tillfället inget bröst att luta mig emot så nu är det musiken som råder bot på mitt välbefinnande
Bara sitter här och gungar med
och drömmer om dig

Ken Cassel
10/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 14:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sämre trygghet och tröst än musikens finns
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel