Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han står där och väntar


Jag står här och väntar
Jag står här med tindrande ögon förväntansfull
Hoppas att du kommer snart

Jag står här och väntar för kärlekens skull
Den som jag älskar
Den som jag håller så kär
Tankarna flyger fram
Vart är hon någonstans
Du är sen
Kom igen nu

(Och precis då träder hon in på scen alltid så graciös
go och len
och fin
till hans kärleksfulla min)

Han står där och väntar
och som vanligt är hon sen

Ken Cassel
10/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 15:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
den som väntar på nåt gott....
fin dikt Ken
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel