Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår-ande



Du binder dej ett ris
Med ord
Med ord som piskar
Likt vinande slag
Smackar det i själen
Som piskan i skinnet

Lämnar efter sej sår
Likt smärtande svidande röda ränder
Ingen ser det, men de känns
Och läker långsamt
Med stora ärr…




Fri vers av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 21:53



Bookmark and Share


    *Zenobia*
väl skrivet o beskrivet om sårande sår-ande...
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO