Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mean


7 elaka pojkar i en ring
de elakasta pojkarna häromkring

Men inne i ringen står jag
Och tillåter inte
Att de vinner
Det skrämde visst en del

Ibland så står nån annan
I ringen
De byts nån gång men
De jävligaste, står alltid utanför
Den jävligaste…




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO