Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minerat...

Minerad mark
ska
man akta sig för

men innan man vet
vet man inte

Ett tillsynes
orört

landskap

kan innehålla ett
inferno




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 00:27



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
En minerad text!
2008-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ytan kan vara
perfekt, men när
Du nöten knäckt
kommer kanske inte
som Du tänkt konfekt...
2008-07-11

  Il poeta della luna
En text som får explodera i tanken,
likt en kryddstark maträtt
gör i smakträsket
Jag gillar ordval,
och enkelheten!
!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-11

  thyra
Där har du skrivit mycket kloka ord. Fint!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP