Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att lära av historien eller skriva en


En fundering

 

Om jag inte längre vet

vart historien för mig, 

ska jag sluta då?




Övriga genrer av Rolando Furioso
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 12:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är insikter alltför farliga
för att de seende skall medge
att de inser eller alls ser
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso