Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför


Vi vart påbackade
Av en folkvagn
Med ”barnvagnshjulsupphängning”
Så den tog hela stöten
Medans vår Renault fick hela dörren intryckt

Hm sa gubben inga skador
”De är plåt i folkvagn” sa han
”Ja de är synd att de inte finns nåt innanför plåten”
svarade farsan…




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2008-07-17 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO