Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du spendera natten tillsammans med mig

Låt oss spendera natten tillsammans
jag och du
Låt oss trumla runt i sängen
på köksbordet
i soffan
Där du och jag bara släpper loss och har det kul

Låt oss spendera natten tillsammans
Bara hänge oss åt varandra
Om du vill så kan vi alltid gå ut och vandra i fullmånens vackra sken
Gå ner till sjön och sätta oss på en stor sten och bara stirra på vågorna som en efter en blöter ner våra ben
Där jag kramar om dig och säger att jag älskar dig
och tycker att du luktar gott
Där jag kramar om dig och säger
att jag tycker att din hy är silkeslen

Om du vill spendera natten tillsammans med mig kommer ingen bli gladare
än jag
Ja, jag lovar att jag ska verkligen bjuda på mig själv
för att du ska må bra
Skratta och vara glad
Vill du det
Vill du spendera natten tillsammans med mig …….

Ken Cassel
11/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel