Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla behöver vi någon

att krama om och få pussa på
Någon som man kan vara lite social med
Någon som man kan prata med
Någon som ger en respons och får en att känna sig
helt tillfreds

Alla behöver vi få känna att vi finns till
För jag är visst någon som någon tycker om, för min
gode vän sa till mig att jag har ett gott hjärta
Smickrad som jag blev lyste jag upp då jag kunde känna
en varm och kärleksfull smärta
Men min vän har så rätt för det sista som jag vill göra
är ju att gå och hata någon, då jag inte tror på våld
Så när någon säger till mig att jag har ett gott hjärta
blir jag ju jätteglad och helt såld
Alldeles varm inombords
Inom mig själv
Så när någon säger att jag har ett gott hjärta, så lovar jag
mig själv att för alltid vara ödmjuk och snäll...

Alla behöver vi någon!

Ken Cassel
7/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-11 15:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till placeringen 5 läsvärda överst på sidan Läs texter.
Klockan 11.59 12 juli
2008-07-12

  lyckeli
i like.....
2008-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Ingen kan vara snäll hela tiden.

Ett annat behov man har är att få känna att någon behöver en.
2008-07-12

  MammaMia
Du är en vänlig själ helt rätt..... Kram
2008-07-12

  Michaela Dutius
ja du är allt den snällaste bland snälla....
2008-07-11

    Hahahahaaa
Så rätt så, bra skrivet!
2008-07-11

  friheten
Titelen säger allt. Bra skriven!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel