Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömhet

din röst
får min värld
att darra
ditt porlande skratt
en flik av himelen

fingertoppar
mot tinning
stryker varsamt bort
bekymmersrynkan
på din panna

kurar in mig
i ditt mörker
söker,känner,smakar
på din kroppsvärme
kysser ömt
din kind

en viskning
under huden
ord som
regnbågsglitter
i mörka vrån




Fri vers av livräddaren
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-07-11 11:59



Bookmark and Share


    vilsen
vackert så du anar inte hur jag ryser !
2005-07-13

  KremlingeN
underbar! men är det så det är...eller är det bara så man vill att det ska vara!?
2005-07-11

  madinsane
välkommen tillbaka, gyllunge. jag har saknat dina makalösa dikter. denna är alldeles, alldeles underbar!
2005-07-11

    Bodil Sandberg
Aldrig får vi nog av ömhet och varför kan man ju förstå när man läser detta vackra verk
2005-07-11

    Richard
Ja det var vackra verser.
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren