Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag dör vill jag bli begraven i din handflata

när jag dör
vill jag bli begraven
i din handflata
jag vill att stoftet
från min kropp
ska finnas i dina
fingertoppars beröring

och i vinterns kyla
ska min kärlek
värma din handrygg
jag vill finnas
under dina naglar
så när du biter på dom
ska du känna
smaken av mig

när jag dör
vill jag för alltid
finnas kvar
i din hand




Fri vers av livräddaren
Läst 610 gånger
Publicerad 2005-07-11 12:05



Bookmark and Share


  oprivat
oj, vad mycket närkontakt...:P
2005-07-17

    vilsen
o så bra gumman ! jättebra !
2005-07-13

    entillsomdu
du detta var grymt bra! jag fattar inte hur då får ihop dessa veckra ord till en ås fin mening med så stor mening i! av djej ska man lära. det är något som är säkert! DU är duktig!
2005-07-13

  Virgo Cinnamon
mycket vacker och rörande.Fin rytm trots att den inte är på rim.
Väldigt väldigt fint!
2005-07-11

  KremlingeN
helt underbar! kan inte förklara i ord hur fin jag tyckte den var!
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren