Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kras,kras

hennes hjärta dog
mot asfaltens
hårda mörker
inatt

oulsernade
och skälvande
efter liv
söndertrasat
efter år
av vassa ord
av den hon älskar

drömmen
om ett bättre liv
utan ljuddämpade skrik
och ensamhetstårar
krossades under
han sko

kras,kras
du är inte värd någonting
kras,kras




Fri vers av livräddaren
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-07-11 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livräddaren