Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en svensk sommar


När jag tittar ut genom mitt fönster kan jag se att himmelen är grå
Solen måste ju bara gömma sig där någonstans ovanför dessa moln
såvitt som jag förstår
för det är ju inte kallt ute
Cirka tjugograder ungefär
Så trots att himmelen är grå fryser jag inte
Det är en svensk sommar
Så här års brukar vår atmosfär vara såhär
Har blivit van
Ena stunden så skiner solen för att blixtsnabbt slå om och börja regna
då jag genast tar skydd
under en ganska vattentät gran

När jag tittar ut genom mitt fönster kan jag se
att det är en svensk sommar ....

Ken Cassel
11/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 18:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Svensk sommar ja- inte så illa trots allt- om man tänker på hur grönt och fint här och hur bränt det är på många andra ställen i världen där det inte regnar....så kanske man gärna gör som du - tar skydd under en gran för en regnskur som vattnar
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Den fyller mig med hat, äckel och aggressivitet.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel