Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till den bästa varelsen i hela universum. till dig Johanna.


vänskap

snöflingor på
dina ögonfransar
som småsmå tusenskönor
sprider fladdrande ljussken
i vintermörkret

slingor av ditt
solskenshår
flyger som svalor
i sommarnatten


jag älskar dig




Fri vers av livräddaren
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-07-11 12:14



Bookmark and Share


    vilsen
hihi, du älskar jojo, jag älskar dina dikter om henne (och er båda ) jättemegabra !
2005-07-13

  madinsane
en vacker vänskapsbild målar du med självlysande färger.
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren