Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I.di.o.ti

Regndropparna verkade ha kul
det kändes säkert
även om det inte fick alla att känna sig bekväma
tonårs lögner krossades
på behövande
sköra människor
dagens konsumenter
förrådes nyligen
och det är redan historia
patetiskt faktiskt
och ändå väljer jag
att iaktta skärvorna
av ett liv
skimrande mot asfalten
bara ekot kvar
mina framtänder hugger in i underläppen
det är bara för mycket galenskap på gång just nu
dags att gå hem




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira