Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blah blah




In a land where nothing's left but infringement
Well I swore I'd never stay


But you caught my eyes
I was hypnotized
I'm blinded by desire
In a maze where nothing's left but insanity
It's the essence of the game


















How you like it to get sweet?




Fri vers av Hanni
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar textens upplägg och titeln. Sista strofen ser ju ut att vara ämnad att hänga löst men jag har svårt att få sammanhanget med den - hur jag än funderar?!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni