Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en liten finurlig text som en kompis har skrivit.


Bjärka 08

Bjärka är regn, bjärka är sol

bjärka är så mycket mer än ett nakenbad i en pool.

bjärka är gemenskap, bjärka är vänner

bjärka är stranden, där alla går och spänner.

bjärka är bus, bjärka är fnitter

bjärka är smutsiga strumpor, pruttdoft och solglitter.

bjärka är sång, drama och dans,

lillemor? tror du ja skulle kuna få chans?

bjärka är mat, så förunderligt god

och om någon trillar i vattnet så löser anders det med en mun mot mun metod.

bjärka är en hage med fårskallar,

där man kanske ibland går och knallar

bjärka är ostadiga kanotturer,

och bjärka är helt fullt av schysta filurer.

bjärka är ösregn, gegga och fukt

när kläderna hänger på tork uppstår det en förträfflig lukt.

bjärka är en uppbyggelse för både ande och själ,

så att man i sitt inre också mår väl.




Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 23:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bjärka Säby?
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson