Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

När man blir riktigt drabbad ger kärleken ett rus

så man blir ung och vacker och världen skön och ljus.



När kärleken går på djupet finns där nåt mer man lär

- I mötet med den andra får man veta vem man är.



En kärlek som blir allvar men aldrig tyngre ner.

Ett ändlöst " ta emot" ju mera som man ger.



Ja kärlek är en gåva och inget som man tar.

Och med tillit och respekt så kan den stanna kvar.




Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 08:50



Bookmark and Share


  LassO
härlig
2009-12-03

  Lejonhjärtas poesi
En helt underbar dikt om den renaste kärlek. Ung, gammal eller där mittemellan, kärlekens känslor är lika underbara och det är så sant att allt man ger har man mångfallt igen, bravo!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson