Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset övervinner allt

Det börjar, och slutar med Ljuset




Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-01 00:11



Bookmark and Share


  LassO
varde ljus och det vart ljus
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson