Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte...

Tårarna rinner...

Din senaste adjö kram var hastig och stel...

Det senaste samtalet var stelt och ansträngt...

Kan inte allt bli som förut?

Kan det inte bli som då du inte visste?

Mina tårar de rinner...

Jag ser upp mot himlen och ber: Gud Hjälp Mig! Vad Ska Jag Göra?!

Jag vänder mig om mot ditt hus och viskar stilla i vinden:

Lämna mig inte...




Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson