Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eltandborsten

Jag har kommit på värsta grejen
Men jag föreslår att ni ska köpa något annat till killen eller tjejen.
När ni denna pryl använder är tandkräm ett måste.
För den bästa saken är en eltandborste.
Jag menar, en grej som borstar tänderna åt dig
Det är en toppenpryl enlig mig.





Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson