Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insprationen i den här texten fick jag av världens bästa Camilla. Hon går igenom en tuff period i sitt liv just nu. Jag älskar dig camilla <3


Mr Framtid


Är det såhär det ska sluta? Vad kommer hända sen?
Kommer flickan nånsin bli lycklig igen?
Kommer tårarna torka, kommer hon orka?
Vem vet? Ingen vet?

Bara Mr. Framtid vet.




Fri vers av AlexandraPettersson
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 22:34



Bookmark and Share


  LassO
eller Mrs Framtid kanske... kul skrivet
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

AlexandraPettersson
AlexandraPettersson