Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har funnit mig själv oönskad


Jag, oälskad...?

Jag har så funnit,
att de e ej mej förlänat,
att jag skola älska,
ens en sekund.

Hon skall så vittna,
att mitt i förfallet,
står jag så där,
utan henn's kyss...

Att vara förutan,
är ångest i mängder,
men döden, jag längtar,
jag vill dit, dit nu!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-12 00:21



Bookmark and Share


  Angeldust
Finns alltid ngn som älskar dig oavsett...kram Tinny
2008-07-15

  Mattias Josephson
mycket smärta här!

det framgår inte om du lever ensam eller tillsammans med någon som stöter bort dig, men ensamheten är väl lika eländig i båda fallen...

applåd!
2008-07-14

  inutimonster
även om jag är väldigt trött nu så gissar jag att jag inte hade fattat nånting även om jag hade varit pigg. om inte möjligtvis allt det där är en utdragen version av rubriken, med jobbigt språk (är det här 2008 eller bibeln?) men för att vara en optimist som någon vill slå med en stekpanna i huvudet (för det vill man med optimister, yes yes) så kan jag ju säga att jag inte alls tror att du är oälskad. sånt är bara dumheter man går runt och får för sig. kanske är du bara oälskad av dig själv (yay, nu övergick jag från optimist till dr phil).

och nej, du kan väl inte dö bara för att ditt förhållande går itu (jag förstod visst texten ändå, tydligen). det gör ont men...visst känner man sig levande? kanske därför man talar om att dö. shit. förlåt att jag svamlar här som kommentar på din text, jag har allvarliga problem, någon borde släpa mig från datorn nu. men i alla fall.

du kommer hitta någon ny och hon kommer vara bättre. sådetså. så tänk lite på henne istället (lyssna på love song for no one. den är bra) och lite mindre på hon-som-stampa-all-over-you.

och du får dagens kram också. det måste ju ändå vara värt lite. dessutom brukar texter jag kommentera hamna på 5 läsvärda. det vore ju inte dumt. och det här är säkert min längsta kommentar hittils.

och en applåd får du också. jag är snäll.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson