Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vådan av att leva


Opejlade djup

 

jag vågar inte

pejla mina

okända

djup 

 

torglösa skräck

inuti rädslans

tårade

öga

 

hjärtlösa sorg i

maskerad kärleks

oförlösta

lugn

 

jag vågar inte

släppa taget

och bara

leva




Övriga genrer av Rolando Furioso
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 00:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
igenkännande utlämnande text om den tidlösa resan vi väl alla ibland gör utan att våga oss på att ta det där sista steget som hotar att kasta jaget huvudstupa in i en skräck utan synbart slut
texten får för sin klarsyn och sitt raka språk
fyra famnar blomster
2008-11-17

  Bjarne Nordbö
Fantastiskt god att läsa. Rytmisk poesi av en av Norrköpings vassaste pennor.
2008-08-18

  isidore
Vilken underbar dikt. verkligen, den faller igenom mig.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso