Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentet innan gryning

 

 

tids
uppehåll

     *

innan grynings vaknande
splittras mörkret

rötter av lust
griper tag i mig
sprider sig i en utåtrörelse
från mitt pulserande hjärtchakra

förblindar mig (för en sekund)
blir till fingrars trevanden

kommer till Sans

     *

finner mig ätande av din kropp
finner oss i varandra
finner din tyngd

åh, din tyngd

det klara skenet
i dina nymornade ögon som möter mina

österskenets trevande låga av liv
finner oss just där
äter sig in
livnär sig

     *

på vårt inre ljus

av åtrå

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-12 15:50



Bookmark and Share


  SeXara
mmmmmmm härligt gripande underbart lust och åtrå, great written
2008-07-13

  Elaine.S VIP
Alldeles , alldeles underbar..
2008-07-12

    Bodil Sandberg
Vilken otroligt vacker dikt... du har sannerligen fångat stunden den underbara ..slutraderna:"österskenets trevande låga av liv finner oss just där..äter sig in livnär sig på vårt inre ljus av åtrå"..superbt vackert!
2008-07-12

  Janis Karlsson
Vackert, sensuellt, längtansfullt - lyckliga är de som får vakna upp bredvid varandra på detta sätt
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol