Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passerat bäst före


parkbänk

tillbakalutad på parkbänken
med halvslutna ögon
det vita håret flyger
runt ett
väderbitet ansikte

halvöppna ögon
som ser bortom parken
bruset i träden
är brottsjöarna
runt eldslandet

händerna rör sig långsamt
i den doftande manillan
en hundkuk växer sakta fram
en gåva
till hemhjälpen




Fri vers av tom boreland
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 15:26

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
haha du är rolig du :)
2008-07-13

  wayward - taiga
shit, fan den här var bra!

otippad och oskamsen
2008-07-13

  stronza
hoppsan den var oväntad
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland