Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bön jag skrev natten till den 25 juni och har återkommit till gång på gång sedan dess


Pappa!

Jag vet att jag svikit både dig och mig,
mer eller mindre medvetet.
Jag älskar dig. Förlåt.



Jag behöver dig. NU! Jag älskar dig..



Jag har väl satt min egen bekvämlighet
före vår relation
i det mesta - eller snarare allt.



Men jag ber dig av hela mitt hjärta
(eller en väldigt stor del av det)
att du hjälper mig att hitta hem igen.
Hjälp mig att se bort från det jag inte bör se på.
Hjälp mig att prioritera rätt.

Du är trots allt viktigare än frukost och en frän frilla.




Övriga genrer av Blebb
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-12 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb