Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisk luft



jag lever än
knappt, men jag lever

uttorkande professionalism
kvävande prestationer
söndrade, sargade relationer
- men mina drömmar blev iaf sanna

jag stapplar, stönar, suckar
drar trött igen dörren bakom mig
lutar mig mot väggen
sjunker ihop på golvet

inga tårar, ingen ångest
bara likgiltighet
och trötthet

andas ut

andas in

du är här




Fri vers (Fri form) av Blebb
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-30 05:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"du är här"...mitt iallt.
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb