Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
110314


Mitt liv sliter mig i stycken




Jag vill jag vill inte jag vill.
Jag vill inte men om jag bara ville det jag vill...


Om jag bara kunde vara den jag är..


Om jag hade styrkan att vara svag
istället för svagheten att sträva mot styrka.


Jag vill inte vara en hycklare
men jag vill inte leva som jag lär
och jag vill inte lära annorlunda heller.


Jag vill lära precis det jag gör
för det är sant
- tror jag ju -
och jag vill tro på sanningen,

leva sanningen

men om det så var det sista jag gjorde
så skulle jag inte göra det.
Aldrig.







Fri vers (Fri form) av Blebb
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb