Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara, så jag kan älska dig ostört




jag vill inte prata med dig,
bara förställa mig din röst i mitt huvud

jag vill inte att du ska se att jag är online,
bara stirra på ditt namn i listan
och sucka när du inte är vid datorn

jag vill inte att det ska ramla in sms från dig,
bara tänka mig vilka ord du skulle använda
om vi diskuterade öppen teologi eller dispensionalism
och småle åt hur du skulle skriva vart istället för var


jag vill inte att du kontaktar mig på något sätt,
eller ha något med verkligheten att göra

att tvingas inse att du inte är min
och antagligen aldrig kommer bli det
är mer än jag är beredd att hantera
i vart fall ikväll







Fri vers (Fri form) av Blebb
Läst 530 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-03 20:32



Bookmark and Share


  hilen
mycket rörande vackert. ingen kan leva upp till en fantasi. titeln är (ursäkta banalt men) klockren
2011-04-30

  Fenomena
Så oerhört fin, och rörande. jag känner igen mig på alla sätt, har varit där, och tycker jag är där än alltför ofta. det här gillade jag verkligen!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb