Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
110104


Att skala




din blick och dina ord
de kom som ett hårt slag i magen
inifrån och ut

du trängde dig in
genom mina ögon och öron
du fångade mig
du skapade en spricka

successivt växte sprickan
den spred sig över hela mig
bitar började ramla av
lager efter lager

jag insåg det inte då
men nu kan jag se

du krossade mitt försvar




Fri vers (Fri form) av Blebb
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 22:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar detta starkt.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb