Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
110720


Att snava



jag gör det hela tiden
snubblar, ramlar,
skrapar upp knäna


jag reser mig upp
och går vidare
men glömmer det grundläggande


tvättar jag inte såret
blir det infekterat
och läker aldrig


så nu sitter jag här
äckliga oläkta knän
tror att jag kan tänka bort smärtan




Fri vers av Blebb
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb