Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är ett as och du är vacker


Parestesi

jag brukar ligga på sovrumsgolvet med fötterna i taket för droger har aldrig varit min grej;
jag tänker att jag ska vara sådär politiskt korrekt och tappa känseln domna bort in
the natural way

bit för
bit
bit

..och mitt blod hade bergis vunnit olympiska mästerskapen efter sina år av träning,
det springer alltid i motvind det befinner sig ständigt
i uppförsbackar så
vad hade du hoppats på?

jag är en sån som älskar tills du gör,

och du kan påstå att det bara är rädsla scanna av mig med en blick
klä av mig naken hitta felet snälla skrik
VAD FAN ÄR FELET MED DIG?!!
(att bli skrämd är bra bot mot hicka säger folk,
snälla skräm min ambivalens åt helvete gör mig
lite mer mänsklig gör mig
din.)

jag tror dig när du säger att du att du inte skär att du
inte värker eller ens ömmar men

det spelar ingen roll du,
fina, ömtåliga nattönskan
för

jag gör,
om du älskar mig





Fri vers av Desert dust
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 20:44



Bookmark and Share


  inutimonster
första stycket och jag vet direkt varför jag tycker så mycket om dig. dina texter. allt.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust