Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,,,,,,,


Explorer och slut på snus

Jag ligger i en buske
orkar inte röra på mig
blicken stegrar och fladdrar av och an
basshunter gör mig illamående
men jag ligger kvar tror naivt att det blir bra
mår tidvis väldigt bra..försöker fokusera på det
men det funkar fan inte så jag
stoppar fingrarna i halsen och tvingar kroppen
att skärpa sig, Detta e ju en förbannad buske.
kan ju förfan inte sova i en buske.. inte för att jag
aldrig skulle kunna sova i en buske.. men jag är så utvilad
så det tamefan inte går.
blir klar, men jag vill fortfarande sova..
ligger kvar säkert i en kvart

hurfan kan folk lyssna på den här skiten.
hör en massa röster till höger om mig.
bla bla bla bussar .. bla bla strejk
till vänster hörs bara den lugnande svenne tystnaden.
tänkte ju bara gå ut och ta luft.







Fri vers av absurdity
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-13 03:59



Bookmark and Share


  Lsk
de ser oss inte
2008-09-04

    absurdity
GRRR fuck ..vad jag hatar att sitta mitt i natten utan prillor och vara packad... just de fan... har ju cigg.. but its not the same... but it will do
2008-07-13

    Nicklas VIP
hahaha... skön text.
och tack, du påminde mig om att jag hade en sista prilla kvar!

sov gott! i buske eller ej!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

absurdity