Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyser moder sol


över allt ihopalyser

på parad
svarta
väntande

att komma
i sjön

50 nya
krabbburar

men först
måste
jag göra
en
skattedeklaration




Fri vers av tom boreland
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-13 10:49

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Madjori
Målande text som så efterlängtat får smaklökarna att vakna,
men slutar i moll då skattmasen ska ha sitt... Shit!
2008-07-16

  Sanningsägaren VIP
ja allt är inte
hummer som glittrar
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland