Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland väljer vi rätt, vissa gånger fel Men att våga välja är vår frihet Det brukar vara första tanken som är rätt!


Att välja eller bli utvald

Att välja
eller bli vald
en i mängden
utav massorna...

Du sitter och skruvar ihop saker
en massa skruvar
men du tar bara vissa speciella

Du går på gatan
ser en blick
känner magi
samhörighet
och väljer sida

Du plockar blommor
till en fin bukett
inte alla blommor
bara vissa
de du väljer ut
de som känns bra

I livets spel
om att välja
eller bli utvald...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-13 11:53



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Visst är det så och lycka är väl när den utvalde väljer den som väljer, gillas!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen