Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sätt att kommunicera

Tid
att presentera
Cooper
min låtsas kompis
som både finns och kanske
En könlös romantiker
som kan alla mina språk
skickar fram spanare
när ingen av oss riktigt orkar vara synliga
eller behaga
Cooper
dansar
sjunger
gråter
skriker
skrattar
ja allt
och skriver
orden som jag inte vill kännas vid
I vår värld
är alltid
nästan jämt
ibland.
Cooper
spelar metodistmissionär
för att locka bort en
från fällor
svarta hål
alla dagar är utmärkta för sådant
Den kompletta redogörelsen
skrevs dock utav mina barn
som slutade vara söta små änglar
med mina åsikter
och nu är de underbara skitstövlar
som inte backar en millimeter
för att stå för sina drömmar
Så Cooper
kanske inte är en del av verkligheten
men verkligheten är en del av Cooper




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira