Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några av er, de trogna, minns mina tidigare "utgåvor" om detta "Outsinliga Rike".....


Utopia (3)

Utopia
nu börjar framgångarna
vi skördar uppgångarna

Utopia
andra börjar kopiera
vi blir flera och flera

Utopia
Spädbarnsdödlighet noll
Vården har totalkoll
Fria mediciner
Inga "undantagsdoktriner"

Utopia
Ingen opposition
för Alla kan ta ton
alla hör på alla
innan besluten falla
visst, det tar tid
det har vi vant oss vid

Utopia
alla arbetar med allt
kan de inte, lär de sej
fast specialjobb, blir anbefallt
vi assisterar, det blir vår grej

Utopia
medelålder 150
kunde ingen drömma om
men hälsomat
och hälsovård
och adekvat
psykisk vård
har hjälpt många
slitna själar
som,ej längre,
i mörkret krälar
plus en miljö
med luft Så Ren
och vatten ur sjön
kan,direkt,dricka ur den

Utopia
Vi bygger vidare
på Allas Villkor
alla Goda "Siare"
med, på Vår Stig, går....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 14:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Dröm så fin
har ju allt för oss
nu behövs inte för
tillavaron slåss.
Önskegott skrivet!
****************
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska