Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan vuxna skulle han ha funnits...


Den lille pojkens berättelse

bara ord

eller

dikt

 

vem é jag

att berätta om mig

inte skulle mitt liv
vara en
roman


inte ens en
novell

men...

om den lille pojken fick berätta..

så skulle han säga
att han var
poesi




Fri vers av Blodros
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 17:17



Bookmark and Share


    Stella Stol
ljuvligt...
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros