Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatur



Diktatur, diktatur
Mörda ut i ur och skur
Kineser skickar vapen till Dafour

Diktatur diktatur
Man undrar faktiskt hur
Eller kanske mer, om

De finns väl inte nåt som kallas, samvete i
Eller hos dessa som inte drar sej för
Att skicka vapen till kreti och pleti





Fri vers av LassO
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-07-13 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bojkotta OS i Kina!
Bojkotta Kina totalt!
Kina är en vidrig diktatur.
Fullt i klass med Stalins Sovjetunionen.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO