Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byråkratkonsekvenser



Riksåklagaren vill ha längre straff
För de som är återfalls förbrytare….

Redan idag så är fängelserna överfulla
Och för att genomföra detta
Så behöver man 6 år på sej..
Från kriminalvårdens sida

Ska vi gissa att man genomför detta
Utan att tillse tillräcklig plats, finns…
Allt enligt ”normal svensk byråkati”





Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO