Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förälskelse är ok,men inte otrohet"

I want to be whole again and feel you breathe frue my soul.........




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 607 gånger
Publicerad 2008-07-14 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A