Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carpe diem!


En dag till att leva

En dag till att leva
att göra nåt av
en dag som blev given
med löften och krav
med kärlek och väntan
med skratt och med gråt
med ensamhets längtan
med tack och förlåt

med tankar och drömmar
med lust och med nöd
med tro och med tvivel
med liv och med död
med barnen och djuren
med sång och med skratt
se solen, känn skuren!
Kom, skynda, ta fatt!




Fri vers av ingvar VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-14 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja! Det gäller att fånga dagen!
2008-07-21

  Bibbi VIP
Håller med Erik.L här.
Applåd!
2008-07-15

  Michaela Dutius
Att leva nu- inte imorgn med sina "kansken" och inte igår med det som redan är historia- det viktigaste och bästa av allt
2008-07-15

  Erik L
Bland det svåraste i livet är väl att just fånga dagen och att stanna upp och låta sig berusas av allt som finns i ens närhet. Texter som denna gör att man stannar upp ett ögonblick. Tack för den!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP