Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att bevara oss och bespara oss slöseri med liv utan kärlek i


Inlämnande av separationsintyget

I ärlighetsljus säger jag nej till dig inför Gud och denna församling
i hög sanningshalt bevarar jag mig
i denna stund frigörs mitt väsen

Jag separerar mig från dig för
för att helas
för att gå
visare
vidare
från
det
du
visat
mig

Så inför stor och liten gammal och ung
sjunger jag ut mitt nej
med en hel kör som
står bakom mig




Fri vers av GaiaKaja
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja