Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i mängden av trötta latmaskar


Igenom regn och väta går jag så sakta hem
Längtar redan efter min säng
Där jag kan få lugn och ro bara genom att glo
på Tv-n
Bara ligga där och låta tankarna gro medan man inte gör någonting
Bara vara en i mängden av trötta latmaskar
Simma där i jorden tillsammans med alla andra maskar
som simmar i ett stim
nere på djupet av sin trötthet

Ken Cassel
14/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 20:13



Bookmark and Share


  MammaMia
Den var så bra, underfundig. Skit bra....
2008-07-15

  Michaela Dutius
Ja ibland vill man bara "finnas till" vila i sin trötthet.
Du beskriver det så levande.
2008-07-15

    Vit Vinge
Känner så väl igen mig i den här texten,
ibland är jag också en av dom där latmaskarna :)
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel