Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på denn här Som vanligt


Jorden tillhör allt levande


Okej!
Nu ska ni spetsa era öron för jag säger det bara en gång
Kom igen nu
Nu börjar min sång
Så häng med

Jorden tillhör allt levande
Inte bara jag och du
Det tillhör även alla djur
Släpp ut alla djuren ut ur deras burar där dom hör hemma
i sin natur
Låt dom bli lika fria som vi
Den dagen vi respekterar allt levande kommer vi att vara som fjärilar
eller som små humlor
som surrar tillsammans med våra fiender
som också är i busken
Vår älsklings fiende
Ett vackert surrande Honungs bi

Ken Cassel
14/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel