Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insatt i detaljerna

Som liten
klättrade jag upp på allt
överallt
för att komma närmare evigheten
via de moln
som dansade kring solen
och jag var trygg
i min egen verklighet

Som vuxen
håller jag andan
faller
och slår mig
mot kanterna
av meningslösheten

Överlever
andfådd
dina premiärer
förlorar med flit
för att slippa känna mig fången
när visdomens vin flödar och föder upp dumheter
felaktiga rätta val
orsakar kursändringar

Hur kunde det hända
undrar du
vid mina vägars slut




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 21:32



Bookmark and Share


  Blodros
..den här håller mig kvar
läser den igen och igen
den berör mig
ser barnet, barnet som finns inom oss alla...
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira